• Регистрация
Търси отговори на твоите въпроси ↑
Добре дошли в Zak.bg, където можете да питате хора със знания и опит, както и да споделите знанията и опита си с другите. Регистрирайте се или влезте с вашия Facebook акаунт, за да събирате точки за всеки отговор.

Facebook група на Zak.BG


Полезни сайтове
0 гласа

Означението "925" всъщност ни показва каква е концентрацията на сребро в изделието, т.е. съдържанието на чистото сребро в сплавта е  92.5%, а останалите 7.5% са други метали, най-често мед. 

Най-чистата проба е 999 или количеството сребро е 99.9%.  Този вид сребро не съдържа почти никакви примеси, но е много меко, за да се оформя или гравира. Поради тази причина от него няма как да се произвеждат бижута, но е подходящо за посребряване или рисуване на икони.

Онлайн магазините, от които можете да си закупите бижута от сребро, са много, но малко от тях имат сериозна репутация. Една добра опция за покупка на сребърни бижута онлайн са магазини Гранат, които от дълги години са лидер в продажбата на сребърни бижута.

в Бизнес от запознат (850 точки)
редактиран от

Вашият отговор

Име, което ще бъде показвано за Вас (не е задължително)
Конфиденциалност: този е-майл адрес ще бъде ползван само за изпращане на тези нотификации.
Код за проверка срещу спам:
За да избегнете тази проверка в бъдеще, моля влезте или се регистрирайте.

Подобни въпроси

0 гласа
1 отговор 188 прегледа
0 гласа
0 отговори 608 прегледа
0 гласа
0 отговори 216 прегледа
0 гласа
2 отговори 2.1K прегледа
0 гласа
1 отговор 705 прегледа


ZAK - Защо и Как? Сайт за въпроси и отговори. · Всички права запазени! · Моля публикувайте линк към zak.bg при ползване на информация!

...